Tuinhout

Bent u op zoek naar stevig én goedkoop tuinhout? Daarvoor bent u bij Van Baal Tuinhout in Herveld aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij specialist op het gebied van tuinhout. Met een groot en divers assortiment bieden wij voor elk tuinproject het houten product dat u zoekt. Eén ding hebben de producten gemeen: ze zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. En scherp geprijsd. Bekijk ons ruime assortiment en laat u verrassen!

Het beste tuinhout uit Europa

Voor uw tuinproject wilt u natuurlijk hout gebruiken van de beste kwaliteit. Uw tuinmeubels, terras en overkapping krijgen aardig wat te verduren. Denk aan heftige wind, fikse regenbuien en ook direct zonlicht. Dan is het fijn als uw tuinhout wel tegen een stootje kan. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar het beste hout. En daarom verkopen wij niets anders dan dat.

Het grootste deel van ons tuinhout importeren we uit Noord- en Midden-Europa. Denk aan grenen, naaldhout en diverse soorten hardhout. Het is algemeen bekend dat hout uit die gebieden van betere kwaliteit is dan hout uit veel andere gebieden. Een fijn idee! Zo kunt u zo lang mogelijk van uw houten tuinproject genieten.

En toch een scherpe prijs

Goed hout hoeft niet duur te zijn. Daarvan is ons assortiment hét bewijs. Bij ons betaalt u voor tuinhout veel minder dan bij bijvoorbeeld de bouwmarkt of het tuincentrum. Dit komt doordat wij efficiënt inkopen in grote partijen. Daar profiteert u van mee. Al voor weinig geld kunt u bij ons al het materiaal kopen voor uw volgende tuinproject. Of u nu hovenier bent of een handige doe-het-zelver met creatieve ideeën, bij ons vindt u altijd heel voordelig het product dat u zoekt.

Groot assortiment aan tuinhout

Wie denkt dat wij alleen planken van tuinhout aanbieden, heeft het goed mis. Op deze pagina ziet u het ruime assortiment aan producten dat wij hebben. Zoals u ziet, kunt u bij ons allerlei soorten producten van tuinhout vinden. Bijvoorbeeld een houten schutting, houten hekwerk, plaatmateriaal, vlonderdelen en houten palen. Maar ook diverse andere benodigdheden voor uw tuinproject maken deel uit van ons assortiment.

Niet gevonden wat u zocht? Mail naar info@vanbaal-herveld.nl. Wie weet kunnen we u helpen.

Uw tuinhout razendsnel in huis

Goede service staat bij ons voorop. Daarom zorgen wij ervoor dat u uw tuinhout pijlsnel in huis heeft. Onze loods in Herveld (direct aan de A15, vlak bij Heteren) is op maandag t/m zaterdag geopend. Kom gerust eens langs om onze producten in het echt te bekijken en af te halen.

Liever uw producten laten thuis bezorgen? Ook dat kan! Wij brengen uw bestelde tuinhout graag bij u langs. Plaats uw bestelling via de webshop of neem contact met ons op via info@vanbaal-herveld.nl en geef uw wensen door. Wij helpen u graag!

Inspiratie gids

Doe ideen op!

Goed bereikbaar

Verbindingsweg 10, Herveld

Direct aan de A15!
Bereken route