Overig Tuinhout

Bij Van Baal Tuinhout kunt u terecht voor allerlei producten gemaakt van tuinhout. Dat varieert van houten planken tot plaatmateriaal en zelfs complete hekken. Maar ook verkopen wij diverse andere benodigdheden voor uw tuinklus. Bij ons kunt u dus alles bestellen wat u nodig heeft om van uw tuinproject een succes te maken. Wij verkopen bijvoorbeeld ook rondhout en specifieke benodigdheden daarvoor. Er zit vast tussen waar u naar op zoek bent.

Benodigdheden voor rondhout

Rondhout vraagt om een speciale werkwijze. Door de werking van palissaden (cilindrische palen met over de hele lengte dezelfde diameter) kunnen scheuren in het oppervlak ontstaan. Niet waar u op hoopt natuurlijk. Maar gelukkig is daar een oplossing voor. Met metalen verbindingsstukken loopt u dit risico niet. Daarmee kunt u meerdere palen aan elkaar bevestigen op een stevige manier. Wij verkopen simpele verbindingsstukken voor tussen twee houten palen, maar ook verbindingsstukken waar 4 palen aan passen. Kortom: voor elk project vindt u bij ons een passende verbinding.

Rolborders voor uw tuin

Op zoek naar een manier om borders in de tuin af te werken? Daarvoor zijn rolborders ideaal. Bijvoorbeeld om te gebruiken voor beschoeiing of gewoon als een leuke manier om uw tuin wat extra’s te geven. Deze rolborders verkopen wij in twee soorten, zowel van hardhout als van geïmpregneerd hout (extra beschermd tegen houtrot en vocht). U kunt zelf de gewenste lengte kiezen.

Halfronde regels

Nieuw in ons assortiment zijn halfronde regels. Ook die vindt u op deze pagina. De halfronde regels zijn bedoeld om horizontaal te monteren op (ronde of vierkante) palen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw pallisaden vastzetten of randen netjes afwerken. Ook handig voor de afwerking van borderranden of voor afrasteringen!

Profiteer van scherpe prijzen

Uw rolborders of ander tuinhout bestellen bij Van Baal Tuinhout betekent ook profiteren van een lage prijs. Onze producten zijn altijd scherp geprijsd, terwijl u toch zeker bent van prima kwaliteit. Wij vinden namelijk niets zo belangrijk als goede kwaliteit materialen leveren. Daarom kiezen we altijd voor het beste hout van Noord- en Midden-Europese oorsprong. Zo weten we zeker dat ons tuinhout weer en wind kan verdragen. Goede kwaliteit hoeft niet veel te kosten.

Jouw tuinhout ophalen of laten thuisbezorgen

Naast goede kwaliteit, hechten wij ook grote waarde aan uitstekende service. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om producten in het echt te bekijken in onze loods in Herveld. Daarnaast bezorgen we uw aankopen ook met alle plezier bij u thuis tegen een kleine vergoeding. Zo kunt u altijd snel met uw materiaal aan de slag. Wel zo fijn!